Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 17 februari 2019

Drents lijsttrekkersdebat tussen VVD, PvdA, CDA en D66

Op initiatief van het bestuur van D66 Zuidoost-Drenthe is er op maandag 25 februari een debat tussen de Drentse lijsttrekkers van VVD, PvdA, CDA en D66. Het debat is in samenwerking georganiseerd door alle vier de partijen.

Wie en wat valt op? Aan de hand van grote en kleine provinciale kwesties die spelen in Zuidoost-Drenthe zullen Henk Brink, Cees Bijl, Henk Jumelet en Anry Kleine Deters het vuur aan de schenen worden gelegd. In de woorden van Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma ‘zijn we samen Drenthe,’  maar de bestemming kennen betekent natuurlijk niet automatisch ook dezelfde route kiezen!

Meeluisteren? Meedoen!

Als locatie voor het lijsttrekkersdebat is gekozen voor Hotel ten Cate, in Emmen. U bent vanaf 19.30 uur van harte welkom aan de Noordbargerstraat 44. Vanwege de verwachte drukte is het wel aangeraden om op tijd te komen, want om 20.00 uur stipt wordt er afgetrapt.

Weet u nog niet op welke partij u gaat stemmen op 20 maart? Of twijfelt u? Of bent u juist van harte overtuigd van uw keuze? Laat deze avond horen wat de provincie voor Zuidoost-Drenthe kan of moet betekenen!