Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 30 juni 2021

John Goeree lijsttrekker in 2022

In maart 2022 wordt de nieuwe gemeenteraad gekozen. D66 heeft besloten om in Borger-Odoorn daar ook aan deel te nemen. Maar dan moet er natuurlijk ook een lijsttrekker zijn. John Goeree uit Nieuw-Buinen heeft zich hiervoor (als enige kandidaat) beschikbaar gesteld en is formeel ook door de leden gekozen in deze rol. De beheerder van deze site wenst John nu alvast heel veel succes!

Andere kandidaten voor een plek in de gemeenteraad kunnen zich nu opgeven. Ook wordt samen met leden uit de gemeente Emmen over het nieuwe verkiezingsprogramma nagedacht. Wanneer je goede ideeën hebt voor de verkiezingen, neem dan contact op met de secretaris van D66.

 

Ook het Dagblad van het Noorden heeft deze informatie gekregen en verwerkt:

https://www.dvhn.nl/drenthe/borger-odoorn/John-Goeree-wordt-D66-lijsttrekker-in-gemeente-Borger-Odoorn-26914819.html

 

RTV Drenthe heeft het volgende bericht over de aanstaande veranderingen bij D66 in Emmen en Borger-Odoorn geschreven:

https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/171533/Stoelendans-bij-D66-Zuidoost-Drenthe-kopstukken-zwaaien-af