Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 29 januari 2022

Verkiezingsprogramma

D66 Borger-Odoorn heeft zijn verkiezingsprogramma 2022-2026 gepubliceerd. Lijsttrekker John Goeree zegt daarin:

 

 

 

Beste inwoner van Borger-Odoorn,

Het verkiezingsprogramma wat voor u ligt heeft als titel “Hier en Nu”. Het “Hier” slaat op onze mooie gemeente waar wij met z’n allen trots op mogen zijn. Een gemeente waar wij ons thuis voelen, kunnen leren, werken en oud willen worden. Alleen zijn dit juist de thema’s die steeds vaker onder druk komen te staan en daarom dan ook het “Nu”. Het is nu het moment om te zorgen dat deze thema’s de aandacht krijgen die zij verdienen om te waarborgen dat wij ons hier thuis blijven voelen, blijven ontwikkelen, een goede baan blijven vinden en oud kunnen worden.

Dit programma biedt de oplossingen waarmee de gemeente Borger-Odoorn kan zorgen dat er voldoende en divers woningaanbod is, het onderwijs toekomstbestendig is, er een gunstig vestigingsklimaat is voor bedrijven en waar ook de zorg voorziet in de behoeften die er nu en in de toekomst zullen zijn.

Wij als D66 Borger-Odoorn zijn van mening dat wij als progressieve partij deze thema’s, die uiteraard landelijk ook spelen, ook als gemeente kunnen oplossen. Wij hebben de ambitie om hiermee een voorbeeld gemeente te zijn voor de rest van Nederland. Dit verkiezingsprogramma bevat de bouwstenen van onze ambitie en daarmee u het vertrouwen geeft om op 16 maart 2022 uw stem uit te brengen op D66 Borger-Odoorn.

Hartelijke groet,
John Goeree, lijsttrekker D66 Borger-Odoorn

 

Het programma kunt u vinden bij de publicaties op deze website.